6-1Individualni trening podrazumeva jedinstven pristup: jedan trener – jedan klijent.

U takvom treningu, maksimalna pažnja je posvećena klijentu, kroz asistenciju, pozicioniranje, korekciju i usmeravanje na ciljan i pravilan rad. Naglasak je na individualnom programu koji ce imati najvecu efikasnost i progres kod svakog vežbača. Da bi se postigli zeljeni rezultati, koriste se razliciti modeli i principi kako sportskog i fitnes treninga, tako i terapeutskog treninga zasnovanog na metodama fizikalne medicine.

Bez obzira da li je Vaš cilj da korigujete telesnu masu, povećate snagu i tonus mišića, poboljšate kardiovaskularnu izdržljivost, razvijate sportske specifičnosti, radite na prevenciji i rehabilitaciji povreda ili poboljsate sopstveni izgled pre i nakom trudnoće, naš program funkcionalnog treninga će na najdelotvorniji i najprecizniji način biti sačinjen samo za Vas!

Zašto Core Fit individualni trening?

Pre svega, imaćete analizu Vašeg kompletnog telesnog i funkcionalnog zdravlja koju Vam Corefit BESPLATNO obezbeđuje u ordinaciji sportske medicine Vitamaxima.

Radicete po programu koji je individualno dizajniran za Vas!

Osećaćete se potpuno komforno i prijatno, u jedinstvenom, za Vas kreiranom prostoru, uz stalan nadzor stručnog osoblja.

Preuzmite cenovnik Individualnih treninga OVDE

 

Da li Vam se sviđa CoreFit?

Mi smo potpuno predani svakom našem vezbaču. Čak i kada je trening završen, mi ne prestajemo da vežbamo sa Vama. Nastavljamo da Vas motivišemo, održavamo odgovornim i najvažnije zajedno idemo do vašeg cilja – ZDRAVIJEG ŽIVOTA.

Kontaktirajte nas